Dezinfectare cu ozon

Ce este ozonul?

Ozonul se remarcă prin puterea sa de eliminare a germenilor, bacteriilor și virușilor. Datorită puterii sale oxidative, ozonul este cel mai eficient dezinfectant (al doilea după fluor, care este toxic), fiind mai puternic decât substanțele de curățare chimice tradiționale.

Cum neutralizează ozonul bacteriile și ucide virusii?

Datorită proprietăților sale, ozonul igienizează, oxigenează și regenerează aerul pe care îl respirăm, și dezinfectează apa pe care o folosim. Elimină mai mult de 99,97% din bacterii, mucegaiuri, ciuperci, drojdii, polenuri și acarieni și distruge virușii. Este un aliat puternic în lupta împotriva alergiilor, a astmului și a infecțiilor, deoarece distruge microbii prezenți în aer și pe suprafețe.

Este eficient?

Este recunoscut drept cel mai eficient agent dezinfectant împotriva alergenilor și a agenților patogeni prezenți în aer și apă, prin comparație cu agenții chimici tradiționali. Fiind un gaz mai greu decât aerul, se răspândește ușor, pătrunde în profunzimea țesuturilor și ajunge chiar și în cele mai ascunse puncte unde se pot instala bacteriile și alergenii.

Efectuăm dezinfectare pentru diverse tipuri de spații: spații birouri/comerciale, instituții publice, săli de sport, locuințe, hoteluri, pensiuni, cafenele/restaurante, saloane de frumusețe.